Overname geeft Saker Sportscars nieuwe toekomst

Eind 2015 hebben Johan Kraan en Andreas Wentner Saker Sportscars overgenomen.
Met deze overname wordt de toekomst van de supersnelle Sakers veiliggesteld en een nieuw leven ingeblazen. Johan Kraan was al jarenlang betrokken bij het merk en is Saker-eigenaar van het eerste uur. Samen met Andreas Wentner, enthousiaste Saker-eigenaar en – coureur uit Oostenrijk, vormt hij het perfecte team om Saker verder op de kaart te zetten. Het duo is bezig met een aantal nieuwe ideeën voor het merk. Zij zullen die later dit jaar verder bekend maken.
Voorlopig is de grootste verandering de nieuwe locatie, de productie en het magazijn van de Sakers zijn inmiddels verhuisd naar Wapenveld.
Houd de site en de facebookpagina in de gaten voor al het nieuws rondom Saker Sportscars.

 
 

 
divider