Saker team en fabriek

Saker Sportscars

Saker Sportscars is eind 2015 overgenomen door Johan Kraan en Andreas Wentner. Waar de basis eerst in Etten-Leur lag is deze inmiddels verhuisd naar Wapenveld, Nederland. Daar werkt een gepassioneerd team aan de ontwikkeling, bouw en distributie van alle Sakers.

Er wordt op een efficiënte manier gewerkt. Dit zorgt voor snelle levertijden en betaalbaarheid van onze producten. Tussentijdse logs van kwaliteit, een uitgebreide eind check, een rollenbank test en ten slotte een shake down in het bijzijn van de klant. Dit garandeert een persoonlijke aanpak die elke klant en elke Saker verdient. Ook wij blijven het een bijzonder moment vinden als wij u symbolisch het stuurtje overhandigen!

 

Wereldwijde activiteit

Het Saker team beperkt zich niet tot alleen de mensen in het hoofdkantoor. Productie en sourcing van originele Saker onderdelen vindt wereldwijd plaats. In eigen faciliteiten of via nauw verbonden leveranciers. Zo komt de specifiek gelaagde voorruit uit Spanje, de bodydelen uit China, het remsysteem uit Italië en de zuigers uit Amerika.

Trots zijn we op onze Nederlandse basis en met name ook Nederlandse leveranciers, waar de Moton schokdempers een voorbeeld van zijn.

Met exclusieve distributeurs in verschillende landen en dealerpunten over de hele wereld, verspreiden ook de Sakers zich langzaam maar zeker. Met de Engelse Saker Sportscar Challenge van distributeur Paul Rose heeft Saker zelfs voet aan de grond in Engeland, de bakermat van de autosport!

Dat allemaal om in de komende jaren nog meer racers kennis te laten maken met de unieke aanpak van Saker Sportscars en de unieke eigenschappen van de vier Saker modellen.

 
 

 
divider