Dealers & distributeurs

Engeland:

Saker Sportscars UK

www.sakersportscars.co.uk

 

Duitsland:

Saker Racing GmbH

www.sakerracing.de

 

Taiwan, China & Japan:

Saker Sportscars Taiwan

Ferranni Enterprise Co.Ltd.

www.saker.tw

 

Verenigde Staten:

Saker Sportscars US

www.sakersportscarsus.com

We zijn opzoek naar diverse dealers in Europa, Amerika, Rusland, Midden-Oosten en Azië.

Saker Sportscars is inmiddels al tien jaar een begrip in de Nederlandse racerij, en een neemt een unieke positie in als Nederlandse sportscarfabrikant. Reeds enkele jaren neemt de export naar het buitenland toe en wordt Saker Sportscars inmiddels vertegenwoordigd in een aantal verschillende landen.

Om onze positie binnen en buiten Europa verder te versterken zijn we op zoek naar  dealers en distributeurs. Partners die net als wij vinden dat racen toegankelijker kan worden, en genieten van het pure race plezier wat een Saker kan bieden. Hiermee bedoelen we mensen die daarnaast de kansen zien voor het aan de man brengen van Sakers in hun markt, de kanalen kennen om de Sakers in de racerij in te zetten en wellicht zelfs een Saker Sportscar Challenge kunnen opzetten.

Door de opgedane export en dealer ervaring in de laatste vijf jaar, en de overtuiging dat de dealers de belangrijkste schakel zijn in gezamenlijk succes, heeft Saker zeer interessante dealervoorwaarden en businessmogelijkheden ontwikkeld.

Mocht u op de hoogte zijn van eventueel geschikte partners, breng ze dan met ons in contact via info@sakersportscars.com of 0031 6 28 181 871.

 
 

 
divider